Forever Aloe Vera -maailma Sepon ja Eijan tapaan! Tervetuloa!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kuukauden tuote: ARGI+

 

Pirteänä kohti kevättä!

Pimeänä vuodenaikana jaksaminen saattaa olla koetuksella.
ARGI+  -ravintolisä sisältää L-arginiinia sekä B6- ja B12-vitamiineja, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Täydellinen tehobuustaaja kaikille, myös ennen treenejä – sekä satunnaiselle kuntoilijalle että säännöllisesti ja kovaa treenaavalle.

ARGI+ on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ravintolisistämme. Se on jauhemuotoinen ja pakattu käteviin annospusseihin. Annospussit on helppo ottaa vaikka mukaan taskuun tai laukkuun ja sekoittaa veteen tai muuhun juomaan milloin tahansa päivän aikana lisäpotkua antamaan. Helppo tapa saada piristystä arjen keskellä!

Edut:

  • Päivittäinen annos C-, D-, B6- ja B12-vitamiineja sekä foolihappoa
  • Aminohappo L-arginiinia sekä hedelmistä ja marjoista koostuvaa mehu- ja hedelmäuutesekoitusta
  • Kätevät annospakkaukset 

 

( Luo itsellesi tili - ylälaidan linkki 'Luo tili' - jos sitä ei Sinulla vielä ole ja pääset shoppiimme ja näet hintamme )

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nautitko elämästäsi? Rakastatko tapahtumia ympärilläsi? Oletko siis onnellinen?

Kaikkea kun tässä maailmassa tutkitaan, niin tottahan onnellisuuttakin. Suurimpaan osaan tutkimustuloksista kannattaa kuitenkin suhtautua hyväntahtoisesti hymyillen.

Yksi tutkimus kuitenkin ansaitsee vähän enemmän huomiota. Siinä todettiin, että onnellisuus ja hyvänolon tunne, joka saavutetaan tavaroiden hankkimisesta, menetetään varsin nopeasti. Tämän voimme varmaankin jokainen allekirjoittaa. Sen sijaan onnellisuus, joka syntyy uuden oppimisesta, joistain saavutuksista, siis uusista kokemuksista, säilyy pitkään.

Ota koppi ja katso, voisitko Sinäkin lisätä omaa onnellisuuttasi oppimalla jotain uutta, kehittämällä omia valmiuksiasi.

Forever voi olla ratkaisusi! Mitä - missä - miten? Sinä päätät!

Mikä on Sinun unelmasi - ja haluatko saavuttaa sen? Vain Sinä voit tehdä sen todeksi!

Lisää meidän tarinaa osioiden "Meistä" ja "Työskentele kanssamme" alla

Kiitos piipahtamisesta sivuillamme

Seppo ja Eija

eija@aloelife.fi / seppo.tanhua@gmail.com

( 040 5458565 / 0400 728 408 ) Olemme jälleen talvikodissa Thaimaassa, joten suomalaisesta numerosta ei kannata tavoitella. Sen sijaan käytä sähköpostia, WhatsAppia, Messengeriä, Skypeä, Lineä tai soita numeroon 03 7411 8849 ( ppm )

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.